Hertlopen voor Roparun

Op 12 mei organiseren wij samen met Arnhem.run een super gaaf Runfest – Hertlopen voor Roparun!

We gaan hoogtemeters maken voor het goede doel! Het iconische Rijnhert staat bovenop een 30 meter hoge groene heuvel op industrieterrein IJsseloord II en vormt een niet te missen landmark. Het Rijnhert staat centraal bij dit hardloopevenement waar we een sportieve inspanning verbinden aan een mooi doel. Heb jij zin in een uitdagende hoogtemeterchallenge? Schrijf je dan zo snel mogelijk in via onderstaande link.

Het doel van het evenement is om binnen drie uur 25 keer omhoog en weer naar beneden te rennen. Bovenop de heuvel is een stempelpost. De stempelkaart helemaal vol met 25 stempels betekent dat de gezamenlijke hoogte van de Eiffeltoren (300 meter; 10 keer omhoog), de Heinrich-Hertz-Turm (280 meter; 9 keer omhoog)  en de Rotterdamse Euromast (180 meter; 6 keer omhoog) bereikt is. De drie belangrijke bouwwerken in de drie Roparun steden zijn samen 760 meter hoog.  Wie de uitdaging van drie uur hertlopen nog iets te veel lijkt; het is ook mogelijk om je als duo in te schrijven.

Er is ook een kidsrun. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar mogen in 30 minuten proberen zo vaak mogelijk boven te komen. Wie van de kinderen lukt het om de “Euromast” van 180 meter hoog te beklimmen en dus 6 keer omhoog te lopen?

 

Dgprogramma:

9.00 uur Ontvangstbalie geopend

09.30 uur Start Kidsrun (6 t/m 12 jaar),

10.05 uur Start individuele run

10.15 uur Start duo run

10.30 uur Prijsuitreiking Kidsrun, inclusief prijs voor hoogte sponsoropbrengst

13.05 uur Einde individuele run

13.15 uur Einde duo run.

13.30 uur Prijsuitreiking Individueel en duo’s

Gedurende de dag zal er een collecte plaatsvinden voor de goede doelen van de Roparun. Tevens verkopen wij loten voor de loterij tijdens het hertlopen, waarbij prijzen worden verloot die door onderstaande bedrijven mogelijk zijn gemaakt. Bovendien is er ook een super mooie prijs voor diegene die het totaal aantal afgelegde hoogtemeters van alle deelnemers het beste schat.

Voor de deelnemende kids is er ook een prijs voor degene die het hoogte sponsorbedrag ophaalt. Download het Sponsorformulier Runfest en ga langs familie en bekenden. Lever het formulier en het gesponsorde bedrag in op 12 mei en wij doneren dit ook aan de Roparun. Uiteraard mag je ook meer ingevulde formulieren meenemen!

We vinden het ontzettend leuk als jullie toeschouwers meenemen. Het ‘Hert’ zelf zal alleen toegankelijk zijn voor de deelnemers.

 

De inschrijfkosten bedragen: 

Kidsrun: € 5,00, inclusief medaille

Individueel: € 15,00

Duo’s: € 25,00

Schrijf je nu hier in!!

(betaling via IDEAL)

Locatie:

Meander, Arnhem. (bedrijventerrein IJsseloord II)

 

Parkeren op andere parkeerterreinen dan aangegeven, geschiedt op eigen risico.

Bij aankomst ontvangt elke deelnemer een goedgevulde Goodiebag. Hoewel het steunen van het goede doel voorop staat deze dag, houden we natuurlijk ook van een beetje gezonde strijd en hebben we we voor de winnaar in elke prijscategorie (kidsrun jongens, kidsrun meisjes, individueel heren, individueel dames en duo’s (dames, heren en mix) een prijs.

De volledige opbrengst van dit evenement doneren wij aan de Stichting Roparun

 

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van:

Runnersworld Arnhem

Vitamin Well

MudSweatTrails

Runnersworld Magazine

Clif bar

Be Kind

NJuice

RunandCasual.com

Greetz

Sportbeadies

Foto27

Theoni bronwater

Predator Endurance

Weleda

Instinct

Sportjuwelier

 

Deelnemers die zich inschrijven voor dit evenement conformeren zich aan de algemene voorwaarden welke wij aan deelname stellen: Deze zijn te lezen via onderstaande link.

Algemene voorwaarden van het evenement